Observaciones |
|
|
O Espazo de Promoción e Innovación de Sectores Tradicionais de Vilagarcía de Arousa,"espavila!", dedicado ao mundo da flor desenvolve acitividades en catro espazos diferenciados durante a fon de semana do 29 e 30 de maio. A Praza do Castro dedícase ás actividades relacionadas coa gastronomía e as flores.
SÁBADO 29
11:30 - 13:00h. SHOWCOOKING*: A gastronomía e as flores Lidia del Olmo. Prato: Sopa de tomate verde e xarda lañada RESTAURANTE CEIBE, OURENSE. Yolanda León. Prato: Bonita flor RESTAURANTE COCINANDOS, LEÓN. Vanesa Vera.Prato: Crujiente con crema frangipane, peras, lavanda e violetas RESTAURANTE MADIALEVA, SANTIAGO.
17:00 - 19:00h. OBRADOIRO**: Hortos urbanos ecolóxicos Carmen Freire Cruces. VIVEIRO O FORNO. __________________________________________ * Actividade dirixida a profesionais. ** Actividade aberta ao público. Ata completar aforo.
DOMINGO 30 11:30 - 13:00 h. SHOWCOOKING*: A gastronomía e as flores* Iñaki Bretal. Prato: Vieira afumada con follas de camelia flor de rocío, algas e corais emulsionados con aceite de camelia xapónica. RESTAURANTE EIRADO DA LEÑA, PONTEVEDRA. Marcos Cerqueiro.Prato: Arroz marino e as súas harmonías. RESTAURANTE LOXE MAREIRO, CARRIL. Sito Dieste e Cristina Cuevas. Prato: A rosa dos ventos. RESTAURANTE DERBY, VILAGARCÍA.
17:00 - 18:30h. OBRADOIRO**: Plantas aromáticas.** Antón Sánchez.
19:00 - 20:30h. OBRADOIRO**: Cerimonia do té con flores.** Pilar Vela Fernández. ESTACIÓN FITOPATOLÓXICA AREEIRO. __________________________________________ * Actividade dirixida a profesionais. ** Actividade aberta ao público. Ata completar aforo.
|