Observaciones |
|
|
A asociación Albarousa organiza a 26 edición da Mostra do Albariño Artesanal. Serán 11 días nos que, na praza da Peixería, teremos a oportunidade de coñecer de preto algunhas das máis tradicionais receitas da gastronomía galega e, sempre, acompañados dos mellores viños albariños. O programa completo de Albarousa pode descargarse en formato PDF dende esta mesma web.
En calquiera caso, durante estes días, os PRODUTOS que se poderán degustar son:
Polbo á Feira. Mexillóns. Empanada. Chourizo caseiro ó albariño. Chourizo Ibérico Xamón Pementos de Padrón. Queixo. Taboa de Queixos Carrillada de porco fresca Atún á Pedra. Costeleta de Tenreira á Pedra. Pan Artesanal
Filloa artesanal á pedra Sopas borrachas Sobremesas (á venda no posto das ONGs que colaboran con Albarousa).
Botella de Albariño. Auga Refrescos (á venda no posto das ONGs que colaboran con Albarousa).
Todas as degustacións estarán acompañadas, polo noite, dalgún dos seguintes GRUPOS FOLCLóRICOS:
Grupo Ruada Rianxeira de Rianxo Grupo de Baile e Gaitas “A Nosa Señora da Xunqueira”. Grupo de Baile e Gaitas "San Pedro de Cea" Grupo de Baile e Gaitas "Nós" de Sobradelo Grupo de Danzas "AMOR RUIBAL" de Barro. Grupo Folk "NA REVOLTA" de A Garda Grupo Folk "DEIXA ANDAR" de O Roseira. Grupo Folk "FUME DE CAROSO" de Cabral-Vigo. Grupo Folclórico "TANGARAÑO" de Mos. Agrupación Municipal de Música e Baile Tradicional de Cuntis.
|